Twirl-In, 19 & 20 augustus 2017

Vlamo West-Vlaanderen organiseert op 19 en 20 augustus 2017 opnieuw haar Twirl-In voor majorettes en twirlers.

Trainingen en overnachting vinden plaats in Sport Vlaanderen, Koning Boudewijnlaan 15B in Blankenberge. In een leuke en viendschappelijke omgeving is er voor elk wat wils!

Deze twee dagen vol nieuwe oefeningen en uitdagingen richten zich tot alle majorettes en twirlers, zowel beginners (kennis basisoefeningen) als gevorderden. Wij bieden elke majorette en twirler een aangepast programma aan. De provinciale stuurgroep heeft voor deze twirl-in uitstekende docenten geselecteerd: Cindy Boter, Kelly Beltz, Patrick Noortheim en Sarah Broeren.

Inschrijven kan door te mailen naar west.vlaanderen@vlamo.be en dit tot 14 augustus 2017. We stellen het op prijs mocht er per groep ook een begeleider of groepsverantwoordelijke inschrijven.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 60 per persoon en dient overgeschreven worden op het rekeningnummer van Vlamo West-Vlaanderen: BE62 3800 1583 9161 met vermelding van 'twirl-in + naam vereniging. Maaltijden en overnachting zijn inbegrepen. Vermeld bij de inschrijving het niveau per deelnemer: beginner, semi-gevorderd, gevorderd.

Na de uiterste inschrijvingsdatum ontvangen de deelnemers een brief met alle praktische zaken en de dagindeling. Klik hier voor de deelnemersbrief.

Alle info via het trefpunt:
T: 056 324992
E: west.vlaanderen@vlamo.be

Klik  hier  om de flyer te bekijken en eventueel af te drukken.