Seniorendag, 4 mei 2017

De Seniorendag vindt dit jaar plaats op donderdag 4 mei 2017 in CC Gudrun, Chicoreistraat 31-33 in Roeselare.

Het wordt opnieuw een hoogdag voor liefhebbers, muzikanten en partners. Alle muzikanten vanaf 55 jaar die lid zijn van een hafabra-vereniging aangesloten bij Vlamo kunnen aan de Seniorendag deelnemen.

Terwijl de muziek wordt instudeerd kunnen partners genieten van een daguitstap. Het middagmaal is gezamenlijk en de dag wordt afgesloten met een concert. De algemene leiding is dit jaar in handen van Ignace Vanderschaeghe, dirigent van de Koninklijke Stadsharmonie Roeselare.

Voorafgaande repetitie
Er zal op voorhand een repetitie gehouden worden. Dit op maandag 24 april 2017 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Op deze dag ontvangen de deelnemers hun partituren.

Inschrijven
De inschrijvingen voor de Seniorendag zijn afgesloten.

Concert
Mogen we vragen dat iedere muzikant zijn eigen pupiter meebrengt en een zwarte broek en wit hemd voorziet voor het concert. Het concert vindt plaats om 18.30 u. in CC Gudrun, Chicoreistraat, 31-33 in Roeselare en is gratis toegankelijk. Nodig dus familie en vrienden uit.

Extra optreden
Er is een extra optreden voor het seniorenorkest op woensdagnamiddag 27 september 2017 in De Lovie Poperinge. Dit naar aanleiding van Vlamo@DeLovie, een festival voor personen met een verstandelijke handicap.

Voor meer inlichtingen kun je steeds terecht bij:
Trefpunt Vlamo West-Vlaanderen
T: 056 32 49 92
E: west.vlaanderen@vlamo.be