Orkeststage volwassenen, 25 tot 27 augustus 2017

Noteer alvast het weekend van 25 tot 27 augustus 2017 in jullie agenda. Als volwassene verdien je een weekendje afzondering, voor eventjes weg uit de drukte en je tegelijkertijd laten omringen door vele vrienden en prachtige muziek. Daarnaast overnachten we in een schitterend viersterrenhotel. Je zal er gratis gebruik kunnen maken van het zwembad, sauna, fitness en stoombad. Er is ook een gezellige tapasbar om (even) af te koelen.

We focussen ons niet op een bepaald niveau. Het belangrijkste is dat we veel opsteken van de tips die de dirigent geeft en dat we ons concentreren op een aangenaam repertoire, voor elk wat wils. Daarnaast is het een uniele kans om andere muzikanten, uit andere verenigingen, te leren kennen en een fijne tijd te beleven.

Kom mee genieten en schrijf je in vóór 15 juli door op  inschrijven voor orkeststage  te klikken. De deelnameprijs bedraagt 150 euro per persoon, over te schrijven op rekeningnummer: BE62 3800 1583 9161 (Vlamo West-Vlaanderen, Conservatoriumplein 1, Kortrijk) met als vermelding "orkeststage 2017 + naam".

Deze stage is bedoeld voor muzikanten vanaf 18 jaar. Er wordt een harmonieorkest en een strijkorkest gevormd. De strijkers staan onder leiding van Eddy Desnijder en het harmonieorkest onder leiding van Leon Vliex. Wie in een fanfare bugel of sopraansax speelt of in een brass band de typische brass instrumenten, kan gerust ook inschrijven. Leon Vliex zal beslist voor iedereen de geschikte partituur voorschotelen.

Ontvangst op vrijdag 25 augustus om 17.30 u. in het Parkhotel in Kortrijk waar we ovenachten en kunnen genieten van de heerlijke maaltijden. Het weekend wordt afgesloten met een concert om 18 uur in de Concertstudio.

Klik hier voor de flyer.

Meer info:
Trefpunt Vlamo West-Vlaanderen
T: 056 32 49 92
E: west.vlaanderen@vlamo.be