Cursus tamboer-majoor, 3 & 10 februari 2018

De tamboer-majoor heeft een cruciale rol bij het marcheren van een harmonie, fanfare of showkorps. De correcte bevelen geven, de juiste houding en de groep uniform krijgen,  het is geen sinecure. Zorg dat je hierbij als tamboer-majoor uitblinkt en breng dit ook zo over bij de muzikanten.

Daarom organiseert Vlamo West-Vlaanderen een cursus tamboer-majoor op zaterdagen 3 en 10 februari 2018. in feestzaal De Verrekijker, Verrekijker 1 in Wingene. De workshop start telkens om 14 uur en eindigt om 17 uur.

Wil je de knepen van het vak aanleren of ben je reeds gevorderd en wil je een opfrissing? Schrijf je dan in voor deze cursus. De docenten Patrick Maes en Lennert Schreel zullen je op een deskundige wijze sturen in het tamboer-majoor gebeuren.

Inschrijven

Om in te schrijven stuur je het antwoordstrookje van de flyer (klik hier om de flyer te downloaden) naar ons trefpunt Vlamo West-Vlaanderen, Conservatoriumplein 1 in 8500 Kortrijk of mail je de gegevens naar west-vlaanderen@vlamo.be en betaal je het inschrijvingsgeld van 15 euro op rekeningnummer BE62 3800 1583 9161 van Vlamo West-Vlaanderen vzw met vermelding 'cursus tamboer majoor + je naam. Deadline inschrijvingen: 25 januari 2018.

Meebrengen

Breng je mace mee. Vlamo voorziet enkele TM-stokken voor wie dit niet heeft.